• Automotive specialist
  • Gratis opdruk

Parkeerschijven

Bedrukte parkeerschijven

Nooit meer een parkeerbon! Er komen steeds meer blauwe zones, een parkeerschijf is een relatiegeschenk dat dus steeds vaker van pas komt. Bestel parkeerschijven voor uw relaties bij Erik Kuiper, de specialist in relatiegeschenken. Erik Kuiper beschikt over diverse parkeerschijven met mogelijkheid tot bedrukking van uw bedrijfslogo. Gegarandeerde kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Informatie parkeerschijven

In de blauwe zone zijn parkeerschijven verplicht voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen. De maximale parkeertijd wordt aangegeven op het verkeersbord nabij het parkeerterrein. De parkeerschijven kunt u zo instellen dat de pijl het tijdstip van aankomst aangeeft, dit mag worden afgerond op halve uren. Digitale parkeerschijven (die het tijdstip van aankomst automatisch verschuiven) zijn niet toegestaan. Ook moeten de parkeerschijven goed zichtbaar zijn achter de voorruit van de auto. 

Online uw parkeerschijf met bedrukking bestellen

In de webshop vindt u een overzicht van diverse parkeerschijven. Een aanrader is de parkeerschijf met ijskrabber en munthouder.