• Automotive specialist
  • Gratis opdruk
Artikelnummer 193-K2012-2
Materiaal Nee
Drukformaat 0
Druktechniek Bedrukking
Verpakkingseenheid Nee
Drukwerkconfiguratie Ja

Kentekenplaathouder Motor 3D

Gemaakt van PS materiaal, de reclame wordt gemaakt dmv verchroomde reliefletters. De kentekenplaat klemt zich vast dmv 6 nokjes. U hoeft niet te boren in de kentekenplaat. Eenmalige matrijskosten van 100,-!

100 200 400 600
€ 2,50 € 2,25 € 2,10 € 1,95
Prijs inclusief 1 kleur bedrukking.
prijzen excl. BTW
Bestellen of offerte aanvragen
Kies aantal & opties

Minimum bestelaantal: 100
Verpakkingseenheid: 100

stuks
Telefonisch afronden?

Wilt u liever zelf online uw order afronden of wilt u dat wij, nadat u uw order heeft geplaatst, z.s.m. telefonisch contact met u opnemen om de order af te ronden?

Wilt u bedrukking?

Bij dit artikel zit bedrukking in 1 kleur inbegrepen. Wilt u daar gebruik van maken?

Uw gekozen opties
0,00

Levertijd:
Circa 2 à 3 weken na goedkeuring drukproef. Sneller in overleg mogelijk.

Bezorging:

  • Op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur.
  • Spoedleveringen op de volgende werkdag vóór 11.00 uur.
  • Afhalen mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Drukproef:
U ontvangt altijd een digitale drukproef (PDF) ter controle vóórdat we starten met bedrukken.

Een kentekenplaathouder met 3D tekst

Wilt u een kentekenplaathouder met tekst of een logo van uw bedrijf? Maak kennis met Erik Kuiper, specialist in kentekenplaathouders en bedrukking. 

Kentekenplaathouder met tekst model motor 3D

Kentekenplaathouder motor 3D is een kentekenplaathouder geschikt voor de bromfiets. De Kentekenplaathouder heeft chroomkleurige 3D letters, en kan zonder boren worden bevestigd. Deze kentekenplaat is al beschikbaar vanaf € 2,60 per stuk. Bekijk onze webshop voor meer kentekenplaathouders die geschikt zijn voor de bromfiets. Let op: niet alle modellen kunnen worden voorzien van een bedrukking of tekst, neem contact op voor de mogelijkheden.

Kentekenplaathouder met tekst assortiment

Erik Kuiper levert diverse modellen kentekenplaathouders voor auto, caravan en (brom)fiets. Gegarandeerde kwaliteit voor een betaalbare prijs. De (meeste) kentekenplaathouders zijn eenvoudig te monteren en universeel, dus geschikt voor ieder type voertuig. Erik Kuiper heeft zowel kentekenplaathouders die gemonteerd worden door te boren, maar er zijn ook modellen die u zonder boren kunt monteren. Daarnaast zijn kentekenplaathouders een uitstekend reclamemiddel doordat ze met uw bedrijfsnaam bedrukt kunnen worden.

Online uw kentekenplaathouder met tekst bestellen

In de webshop vindt u een overzicht van de kentekenplaathouders. Niet alle kentekenplaathouders hebben een tekstrand, neem contact met ons voor meer informatie. Kijk ook eens naar ons meest verkochte model de kentekenplaathouder Kwik-klik Trio. Erik Kuiper levert ook 3D kentekenplaathouders en stickers voor kentekenplaathouders.