• Automotive specialist
  • Gratis opdruk

Klantenservice

In onderstaande informatie geven wij u een toelichting over het bestellen van relatiegeschenken, premiums en promotionele artikelen bij Erik Kuiper Relatiegeschenken. Voor advies of vragen over (geleverde) artikelen kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs via 0546 - 656600 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).


Bedrukking
Wij drukken uw tekst, logo en/of afbeelding, in 1 kleur op 1 zijde/positie, tenzij anders vermeld. Prijzen voor meerkleurendruk zijn op aanvraag.


Bevestiging bestelling
Van uw bestelling via de site ontvangt u per mail een voorlopige bevestiging. U ontvangt binnen 2 werkdagen de definitieve orderbevestiging en digitale drukproef per e-mail.


Levertijd
Uw bedrukte artikelen worden doorgaans binnen 15 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De planningsdatum van de levering staat op uw orderbevestiging. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Indien uw artikelen met spoed worden geleverd, ontvangt u uw bestelling vóór 11.00 uur. Voor spoedbestelling geldt een meerprijs. Ook voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend. U kunt uw bestelling na telefonische afspraak ook zelf afhalen tussen 8.00 en 17.00 uur van maandag t/m vrijdag in Den Ham.


Afwijkend aantal
Wij hanteren vaste prijsstaffels, daarbinnen gelden vaste tarieven. Er is altijd een minimale omvang van uw bestelling. Uw prijs wordt gebaseerd op de staffel waarbinnen het aantal van uw bestelling valt. Een afwijkend aantal kunt u ingeven in het opmerkingenveld tijdens het online bestelproces.


Bezorgkosten
Per order op één adres zijn de bezorgkosten slechts € 8,- exclusief BTW.


Afwijkend geleverd aantal t.o.v. uw bestelling
Het is mogelijk dat er een kleine afwijking is in het aantal. Wij doen ons best u altijd exact het aantal artikelen te leveren conform uw bestelling. Echter door het drukprocedé is een afwijking van maximaal 10% mogelijk.


Betaling op rekening of onder rembours
U betaalt na ontvangst van onze factuur. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op IBAN NL82 INGB 066.67.50.645 t.n.v. Erik Kuiper Relatiegeschenken BV te Den Ham. Bij afhalen betaalt u enkel contant. 


Prijzen
Al onze prijzen zijn in EURO’s excl. BTW en gelden tot nader order. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Erik Kuiper Relatiegeschenken BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website erikkuiper.nl.


Showroom
Onze showroom is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. ’s Avonds en zaterdag tevens mogelijk op afspraak.


Lees ook onze algemene leverings- en verkoopvoorwaarden. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft dan kunt u dit doorgeven via onze contactpagina of bel naar 0546 - 65 66 00 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur 's avonds).